Mясто за твоята свежа нотка цвят!

Все още нямате добавени артикули в количката

Menu
Home / Идеи / Чанта от плат за пазар – Удобно, практично и още

Чанта от плат за пазар – Удобно, практично и още

пазарска чантачанта от плат за пазар

Всички помним времето, когато в магазина ни даваха 3,4,5 торбички за покупките. В последствие същите тези магазини въведоха такса за торбичките и тяхната употреба като че ли намаля слабо.

И до ден днешен обаче духне ли вятър десетки торбички в различни цветове и големина бродят около нас, висят по дърветата ..романтика. Все пак употребата на така наречените найлонови торбички май не се оправдава – в някои магазини таксуват повече от левче за един брой чанта. А големите пазарски чанти за многократна употреба, които същите тези магазини предлагат не винаги си заслужават – твърде големи са, струват скъпо, а най-лошото е голямото лого на съответния магазин, което те прави ходеща реклама.

За радост на обикновените потребелите във времето нарастна предлагането на алтернативни торби за пазаруване. Чанта от плат за пазар все повече навлиза и като моден аксесоар – различни форми, големини, размер на дръжките. Този тип практична сгъваема чанта, която е в помощ на вяка жена трябва задължително да може да се носи в дамска чанта, в джоб на яке, в багажника на автомобила и дори в детската количка.

Точно такъв тип чанта за пазаруване бихме искали да ви предложим от www.Chantissimo.com . Защо?
Защото тази чанта за многократна употреба заема наистина малко място в сгънато състояние, може да се пере в пералня и е много шик.Здрава, лека, удобна, спестява пари и е природосъобразна. Вижте на следващите снимки колко лесно и бързо се сгъва:

чанта от плат за пазар

Първо сгъвате двете страни една към друга

чанта от плат за пазар

След това сгъвате дъното и горната част

чанта от плат за пазар

Затваряте с цип и готово! Вашата удобна пазарска чанта

 

Има удобен малък джоб и можете да вземете своята чанта от плат за пазар в два цвята – синьо и лилаво.

 

Поръчайте вашата чанта тук

 

чанта от плат за пазар

Предлага се в синьо и лилаво