Mясто за твоята свежа нотка цвят!

Все още нямате добавени артикули в количката

Menu
Home / Новини / Кажи ми как носиш своята дамска чанта, за да ти кажа каква си

Кажи ми как носиш своята дамска чанта, за да ти кажа каква си

дамска чанта онлайн

Начинът, по който носиш своята дамска чанта подсказва дали си уверена, практична или стеснителна. Поне така твърдят от Дейли Меил.

За да изглеждаш уверена

Уверените жени като актрисата Даян Крюгер и манекенката Кендъл Дженър носят чантите си като куфарче за документи. Те обичат да ходят с такива чанти и на официални събития, вместо с елегантни миниатюрни аксесоари. Така привличат внимание върху значимостта на работата си, обясни специалистката по езика на тялото Катлин Хендрикс.

Когато не ти пука как изглеждаш

За разлика от тях Джиджи Хадид носи малка чанта отпред, преметната през тялото й. Това издава стеснителността й. Когато чантата се носи така, но отзад, показва, че жената не се интересува как изглежда в момента.

Имам самочувствие и това си личи по начина, по който нося дамската си чанта

Преметнатата през лакътя чанта е признак за самочувствие и високо положение. На практика така жената не може да ползва едната си ръка и с това показва, че друг изпълнява досадните ангажименти. Друга причина чантата да бъде носена на лакътя, е всички да видят колко е скъпа или колко добре пасва на тоалета.

Практичните жени

Жените, които носят чантите си на рамо близо до тялото са практични и се интересуват повече от удобството, отколкото от външния вид. Те предпочитат свободата на движенията пред красотата. Така носят чантите си манекенката Джордан Дън и актрисата Фрейда Пинто.

Ако чантата се люлее свободно от рамото издава безгрижие.

Липсата на чанта показва обществено положение, при което други се занимават с плащане и спазване на ангажиментите. Тези жени са най-важните в групата и обикновено имат сътрудници или обслужващ персонал.

Пожелаваме на всеки да попада в последната категория, но до тогава изберете тук вашата дамска чанта от нашия онлайн магазин.

*Снимка: imgkid.com

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *