Mясто за твоята свежа нотка цвят!

Все още нямате добавени артикули в количката

Menu
Home / Новини / 8 водещи тенденции при дамските чанти през 2018

8 водещи тенденции при дамските чанти през 2018

8 водещи тенденции при дамските чанти през 2018

Научи последните тенденции при дамските чанти през 2018 с Chantissimo.com

Чудиш се каква чанта да си вземеш през 2018, за да бъдеш вкрак с модата или просто искаш да разгледаш модни аксесоари за 2018. Тогава продължавай да четеш…

Добре познатото старо, все така актуално

Тенденциите при дамските чанти през 2018 са до определена степен продължение от тенденциите в дамските чанти през 2017, с някои интересни новости. Например, запазва се така актуалната чанта за през рамо. Може би поради факта, че този тип чанти са сред най-практичните. Друго практично решение сред дамските чанти е чантата тип торба, която ще бъде също така актуална и през 2018г. Клъч чантите, които бяха така актуални преди години, отново настъпват но този път още по-големи от преди. Сред известните дизайнерски решения, остават актуални чантата с дръжка от синджир, мини раниците и чантата с ефект плетка.

А какво ново сред дамските чанти през 2018

В тенденциите за модерни чанти през 2018 може да откроим и като новост, и като противоречие много малките чанти, буквално колко длан. За сметка на това с дълги дръжки за през рамо. Ето това е нещо ново. Може би колкото човек да сложи телефона си в чантата, но пък какво да се прави – мода. Друго интересно решение при дамските чанти през 2018 са прозрачните чанти или двойните чанти, при които външната по-голяма чанта е изработена от прозрачна материя, напомняща ни за идващите летни дни на плажа.

Какво може да се каже при тенденциите в цветовете на дамските чанти?

За разлика от изминалта година, през 2018 на мода ще бъдат по-скоро наситените цветове, по-скоро пъстри, от колкото крещящи. Въпреки, че тенденцията на нежните флорални мотиви отмира, някои големи марки все още залагат на успешно това решение. Като особено актуални може да определим дамските чанти в бяло и черно с друг допълнителен пастелен цвят. И най-хубавото за най-накрая. Можем да обявим официално тенденцията на животинските щампи за крайно неактуална за 2018. Ура!

За по-добра визуална представа какви тенденции при дамските чанти през 2018 ни очакват, разгледай снимките в галерията.