Mясто за твоята свежа нотка цвят!

Все още нямате добавени артикули в количката

Menu
Home / Новини / Модерните дамски чанти пролет-лято 2017

Модерните дамски чанти пролет-лято 2017

25  чанти, които напълно отговарят на тенденциите при дамски чанти пролет-лято 2017

Трудно можем да кажем, че модните тенденции за новия сезон пролет-лято на 2017-та година се припокриват с предложенията от последните години. Това в най-висока степен се отнася за разнообразието на модни цветове при дамските чанти. Но важи също така и за формите им.

За разлика от налаганите в последните години тенденции за носенето на дамската чанта в ръка – т.нар. чанта клъч, при сезон пролет-лято 2017 на мода са дамските чанти за през рамо. Съвсем оправдано! В нашето ежедневие телефона или таблета са винаги подръка. Какво по-лесно от това да сложим дамската чанта през рамо и да освободим ръце. За това продължава да се налага и още една тенденция в това отношение. Дамите все по-често сменят своите чанти с кокетни кожени раници.

Продължаваща е тенденцията на дамските чанти с дълга дръжка от синджир. Пастелните цветове също са в апогея си, но това съвсем не означава, че ярките цветове няма да са на мода. Напротив. Надписите с ярки цветове може да бъдат оправдани не само по дрехите, но и по дамските чанти. А ако решите да вземете вашата дамска чанта изцяло в ярък цвят, няма да сгрешите. Това, че на мода са чантите с пастелни цветове, не означава, че няма да бъдете модерни и с изкрящо жълта чанта. Това със сигурност ще важи за вашите дамски чанти пролет-лято 2017.

Добра новина, за не малка част от дамите,  е отмирането на тенденцията на чанти със щампи на животни. Поне за момента може да кажем чао-чао на леопардовите щампи.

Последни при подредбата, но не и по актуалност. Чантите, изработени от велур, са стилни и елегантни. Задължително намерете място сред аксесоарите за поне едно малко бижу от велур. Освен практичното черно, велурените чанти лесно може да се комбинират, ако са избрани и в интересен пастелен цвят, а както казахме пастелното ще бъде на мода. Разгледайте нашата галерия и се запозайте с актуалните дамски чанти пролет-лято 2017.