Mясто за твоята свежа нотка цвят!

Все още нямате добавени артикули в количката

Menu
Home / Условия за ползване

Условия за ползване

За приятно и ползотворно пазаруване, моля прочетете условията за ползване на Chantissimo.com.

www.chantissimo.com не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на специфики в екраните на вашия компютър/телефон/таблет. Заявяването за закупуване на продуктите в магазина се приема за изразено съгласие от страна на потребителя относно описанието на продукта.
Възможно е даден артикул да се изчерпа и поръчката да не може да бъде осъществена в предвидения срок. При такава ситуация, наш сътрудник ще се свърже с вас по е-мейл или телефон за доуточнение.
Регистрация в сайта се извършва с пускане на вашата първа поръчка. Вашето потребителско име е вашият е-мейл. При постъпила поръчка наш сътрудник ще се свърже с вас по телефона.
Въвеждайте пълно, точно и коректно своите данни, за да може доставката да бъде извършена безпроблемно.
Потвърждавайки поръчката си, Вие автоматично се съгласявате да получавате системни е-мейли.
Поръчка може да направите и на е-мейл sales@chantissimo.com.

Съдържанието на уебсайта www.chantissimo.com под формата на текст, снимки и друга информация, представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права.
Всяко неразрешено ползване, възпроизвеждане, публичен показ,промяна и други на част или цялото съдържание на сайта, без изрично разрешение на собственика, е забранено и ще се преследва по предвидения от закона ред.

Online магазинът www.chantissimo.com не разкрива, продава, обменя, дава или по какъвто и да било друг начин предназначава за трети лица информацията, която вие ни поверявате. Единствено изключение от този ангажимент и при предоставяне на информация на куриерска фирма, която е нужна за доставка и/или разкриването на личните данни се изисква от приложимото право.
При направена регистрация www.chantissimo.comi не носи отговорност, в случай, че вие волно или неволно предоставите информация относно личните си данни на трети лица.
Ние нямаме достъп до вашата парола. Само вие можете да извършвате промени и съответната отговорност относно конфиденциалността на паролата ви е изцяло ваша.

При подаване на невярна или непълна информация от ваша страна, www.chantissimo.com не носи отговорност за неизпълнението на договорни или законови задължения.

Измененията в условията на сайта, стават валидни от момента, в който бъдат публикувани в него!